OODT: Fashion shoes for new year



Încălțăminte în ton cu nuanța anului 2016. Rozul, nuanța anului este o tendință care se va reflecta și în colecțiile designerului. Culoarea trebuie să fie asociată și cu alte nuanțe, purtate cu bun gust, fără a te asemăna unei acadele sau unui pom de Crăciun. Anul acesta mă gândesc să-mi reînnoiesc și să-mi întregesc colecția de pantofi, papuci, sandale, cizme și sneakerși. Îmi primul rând, pe lista mea de dorințe o să pun perechile de cizme, dat fiind faptul că suntem într-un anotimp friguros.  Dacă mă gândesc să port o rochie scurtă cu o nuanță închisă, spre exemplu clasicul negru, alb sau în tonuri mai calde.




                                                    Hot Pink Thigh High Platform High Heel Boots Faux Suede


Așa cum v-am obișnuit, ador cizmele lungi, deoarece îți modelează picioarele și nu par scurtate cum se întâmplă cu botinele. Un alt avantaj al cizmelor lungi  este faptul că poți purta fuste sa rochii scurte fără să pară vulgar. Creezi impresia că porți o rochie decentă deoarece partea de jos până la genunchi este acoperită.
                                                

Uneori, port și tocuri înalte deoarece îmi scoate formele în evidență. Nu este neapărat o regulă, dar cu cât sunt mai înalte, cu atât o fată slabă este mai avantajată. A fost o perioadă în care fetele înalte nu agreau tocurile cât mai mari fiindcă se simțeau complexate.


                                                           

Un alt lucru important atunci când alegem tocurile înalte este exersarea. Să ne cumpărăm o pereche şi să probăm prin casă, dar şi la activităţile zilnice. Vorba aceea repetarea este mama învăţăturii, iar în ceea ce priveşte mersul pe tocuri, avem nevoie de o perioadă de acomodare. Îmi aduc aminte de momentele penibile, prima la banchetul din clasa a 12a când o colegă de a mea a hotărât să poarte o pereche de tocuri înalte, proastă decizie  de altfel. Aveai impresia că se deplasează o raţă. Un alt moment amuzant, care mi-a rămas întipărit în minte este la un eveniment în care o doamnă avea un mers ușor chinuit.




Un alt aspect pe care-l urmăresc atunci când îmi achiziționez cizme sunt cataramele, șnurul și la toate aplicațiile. Detaliile, de cele mai multe ori fac diferența și atunci dacă ne luăm o pereche de cizme care se agață de blugi, colanți sau de ștrampi ne vor pune în dificultate. În măsura în care ne vom concentra pe posibilele rupturi ale textilelor, în loc să privim în față.

                                                    

Materialul din care este conceput, poate fi un element la fel de esențial. Indiferent că optam pentru cizme din piele naturală sau sintetică, ne gândim la raportul calitate-preț. Dacă tot sunt scumpe aceste perechi, măcar să mă țină o lungă perioadă de timp. Investiția să fie una de lungă durată, o pereche de cizme scumpe dar bune.




Cizmele de piele au întâietate deoarece au un aspect plăcut, de lucru nou, chiar dacă sunt folosite o lungă perioadă de timp. Spun acest lucru, deoarece mi s-a întâmpla de câteva ori să mi se scămoșeze o pereche de cizme și arătau destul de uzate, deși le-am cumpărat de puțin timp. Mirosul de cizme din piele  naturală este inconfundabil, în comparație cu mirosul de plastic al cizmelor din piele sintetică.
                                                                  

Acestea sunt perechile de cizme din lista mea de dorințe pe anul 2016. Ca să fiu în ton cu nuanța acestui an, m-am axat pe o întreagă colecție de cizme în această culoare. După o iarnă geroasă și fără zăpadă cum a fost până acum, mă gândesc și la o primăvară mai călduroasă, cu temperaturi ridicate.

Primăvara aceasta îmi propun să port, mai mult perechi de pantofi. Nu de alta, dar așa mă pot bucura de mersul pe tocuri, în timp ce parfumul florilor din parc pe acordurile păsărilor îmi creează o stare de bine. Probabil că acestea sunt motivele pentru care ador primăvara, dincolo de explozia de culori de pe prichindei sau de pe diferite doamne, care-și doresc cu dinadins să iasă în evidență.





Primăvara se spune că este anotimpul începutului, că doar iarna se topește și se risipește, iar ghioceii ies voioși din pământ. Îmi plac pantofii deoarece pot fi purtați cu orice ocazie, fie că mergem la facultate, la serviciu, la birou, în oraș sau la teatru. Pe lângă faptul că sunt extrem de eleganți și ne evidențiază gamba piciorului. Cele mai avantajate fiind sportivele care lucrează diferitele grupe de mușchi și au un corp tonifiat.




Că tot povesteam despre mirosul florilor sau a copacilor înfloriți din parc. Primăvara este despre fundițe, fluturi, vise, frumos, pământ roditor, dragoste și voie bună. Dacă tot ne-am obișnuit cu fundițe în păr, de ce să nu le atașăm și pe pantofi. Astfel de pantofi ne readuc aminte de farmecul copilăriei, de care mulți dintre noi am uitat.



Depinde și de măsura tocului, dacă e mai înalt oferă o altă imagine, dacă sunt mai mici pot fi mai confortabili. O altă problemă cu care mă confrunt este încălțarea pentru prima dată a unor pantofi noi și reușesc să mai fac câte o bășică pe ici pe colo. După ce mă obișnuiesc cu ei și se mai lasă, adică se desprind și se mulează după laba piciorului nostru. Mai grav este atunci când fac bătături de la pantofi, deoarece atunci iau o pauză și port adidași sau balerini.



Acum toate acestea au evoluat și pernițele, cremele pentru picioare au devenit mai accesibile pentru buzunarul fiecărei domnișoare. Mai bine previi decât să tratezi, atunci înainte să port o nouă pereche de papuci dincolo de ritualul zilnic de îngrijire a picioarelor mă dau și cu cremă pe picioare înainte să mă încalț cu aceștia. Pot spune că este un lucru pe care l-am învățat în timp, dacă mă dau cu cremă pe picioare și îmi pun o pereche de pantofi noi, atunci numai am probleme, scap de bătături. Crema acționează asemenea uleiului și atunci alunecă mai bine pe talpa pantofului.



Dincolo de faptul că ne cumpărăm pantofi fără nici o ocazie. Se întâmplă să avem nevoie de o pereche de pantofi, care să se potrivească cu nuanța de la rochia, pe care o cumpărăm cu o anumită ocazie. Fie că vorbim de nunta prietenilor tăi, de ziua unei persoane dragi sau de un eveniment mai deosebit trebuie să îmbinăm culorile. Dacă în restul anului arătăm într-un anumit fel, la aceste evenimente ne pregătim cu multe ore pentru a arăta perfect. Gândește-te la faptul că vedetele nu sunt mereu machiate și aranjate, dar la evenimente se prezintă într-un mod aparte ”ca și scoase din cutie”, vorba bunicii mele.



Ne dorim să arătăm sclipitoare și să ieșim în evidență printr-o vestimentație pe cât de echilibrată, pe atât de elegantă. Să nu pară că suntem îmbrăcate prea pompos, dar nici că am venit la o serbare câmpenească. Să fie un echilibru între nuanțe, accesorii și rochie, ca în viață de altfel pe o parte câștigăm, pe alta pierdem pentru ca lucrurile să fie în balanță.

Hot Pink Strappy Platform High Heels Faux Suede

Ajungem la perioada aceea adolescentină când ne dorim să mergem în club. Îmi aduc aminte cu drag de liceu, atunci când eram la toate balurile de la toate liceele din zona mea, deoarece îmi doream foarte mult să dansez. În trecut am făcut cursuri pentru dansuri sportive și pot spune că mi-a intrat în sânge melodiile latino, ritmurile orientale sau pași de dans executați pentru fiecare stil. Acești pantofi sunt ideali pentru mersul în club, deoarece sunt interesanți, de la acele aplice dintr-un șnur fir la țepi de pe toc. Pot spune că sunt niște pantofi de trecere de stilul clasic, la cel modern.


                                                

Revenind la pantofii pentru birou, că tot este o modă să lucrezi într-o companie multinațională indiferent de studiile pe care le ai. Pantofi lucioși sunt o alegere perfectă, măcar atunci când sunt vizite oficiale și trebuie să ne îmbrăcăm la patru ace. Potriviți și pentru doamnele sau domnișoarele care nu știu să pășească pe tocuri, deoarece cu ajutorul acelei catarame îți poți menține stabilitatea, fără să-ți sară pantoful.

                                                       

După o primăvară înfloritoare sper că din punct de vedere al proiectelor, mă așteaptă o vară toridă, cu temperaturi ridicate și cu multe rochiție, salopete, fuste și pantaloni lungi, îmi scot garderoba din dotare. Sandalele sunt și ele preferatele mele, mai ales vara le port cu mare drag. Uneori le mai port și toamna atunci când sunt invitată la vreo petrecere.

                                                           


Îmi plac sandalele cu cât mai multe catarame, mai ales atunci când ai probleme cu umflarea lor sau cu probleme degenerative. Mă refer la moturile pe care le-am moștenit de la părinți, ce să-i faci nu sunt perfecți, de aceea ne numim OAMENI. Evident că putem să ascundem aceste imperfecțiuni ale degetelor de la picioare cu diferite catarame sau aplicații, fiindcă atenția se îndreaptă către sandale.
  

Să vă spun că o lungă perioadă de timp am urât, ca să zic așa, pantofii decupați deoarece mă operasem la picior și nu-i puteam purta din cauza faptului că atunci când mi se umfla piciorul, de la statul în picioare, mă irita. După mulți ani de zile, m-am decis să port la un eveniment pantofi decupați de atunci port și sandale decupate.

                                                                  


Vă spuneam de multe aplicații sau de sandale decupate în diferite forme, e drept că atunci când piciorul transpiră ne rămâne urma de la acestea. Dar, cred că aceste sandale se potrivesc la mai multe rochii atât la cele scurt, cât și la cele mai lungi. Au și un toc mic potriviți pentru dansurile latino.



                                                              
Sandalele cu platforme cred că se potrivesc cel mai bine cu fuste, pantaloni scurți, salopete sau cu rochii mai scurte. Îi port mai ales atunci când merg la cumpărături, deoarece sunt comozi, au acea platformă și nu mă jenează ceea ce este important. Perechea mea de sandale cu platforme i-am aruncat, așadar în lista mea de dorințe, se află și această pereche roz bombon.


                                                   
 Aceste tip de sandale se potrivesc perfect cu rochii lungi până la genunchi, par comozi, dat fiind faptul că nu sunt înalți și au acea cataramă cu un V, să fie oare de la Viață, Viitor și Vedete. Nu te simț ca un star, dar se potrivesc cu rochii mai decente, fără decolteuri.

                                                             

O pereche  de sandale, asemenea modelului din imagine am văzut asociați cu blugi. Multe domnișoare optează pentru blugi în combinație cu această pereche de sandale, deoarece pot spune că acoperă piciorul până la gleznă și îl aerisește. O alegere potrivită pentru zilele agitate, comozi, îți aerisesc piciorul și drăguți.

                                                               
                 
Deși, perechea aceasta de sandale au aproape același model, din punctul meu de vedere nu se potrivesc  la o vestimentație formată din cămașă și blugi. Dincolo de faptul că par eleganți, tocurile sunt mai înalte. De aceea, personal cred că s-ar potrivi cu o bluză mai lungă sau rochie.



                                                                
O altă pereche de sandale cu multe catarame, care se află pe lista mea de dorințe din acest an sunt aceștia. În primul rând că au acea platformă și atunci poți să pășești cu încredere. Mai apoi, pentru că au o formă interesantă, cu acel model curbat și acel șnur pe mijloc. 

                                                                    

             
Dacă tot se anunță câteva petreceri, nunți și multe evenimente, mă gândesc și la o ținută casual. Astfel că m-am gândit la această pereche de sandale, mi se pare interesant tocul transparent. Perechea este potrivită pentru o sârbă ca la moldova sau pentru alte dansuri de prin Ardeal. Mno  trebuie să mă îmbrac elegant mândrelor.
                                                                 
Poate reușesc să merg anul acesta și la o petrecere, unde se dansează pe melodii latino. Îmi este dor de diferite stiluri de dans, de la standard la latino. Să număr pași de la jive, cha cha, salsa sau să încerc să mă rotesc corect pe Quik-step.

                                                                 

Atunci când vine vorba de petrecerile de anul acesta, mă gândesc și la banchetul pentru absolvirea facultății. Au trecut ani, deși chipul meu a rămas la fel de copilăros. Anul acesta este unul de trecere, la o altă etapă a vieții, pot spune că am învățat multe lucruri în acești trei ani, m-am perfecționat și am încercat să și aplic strategiile de promovare, ca să nu zic că am făcut facultatea degeaba. O astfel de pereche ar fi ideală, la petrecere de absolvire.

Îmi închei lista, mândrelor cu multe perechi de pantofi, sandale și cizme. Voi ce părere aveți despre aceste perechi de pantofi?
Boots

0 Comments

SUBSCRIBE & FOLLOW

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();

Page Rank

PR checker by smallseotools

I heart FeedBurner

Google PageRank Checker Powered by  MyPagerank.Net

Feeds

OODT: Fashion shoes for new year



Încălțăminte în ton cu nuanța anului 2016. Rozul, nuanța anului este o tendință care se va reflecta și în colecțiile designerului. Culoarea trebuie să fie asociată și cu alte nuanțe, purtate cu bun gust, fără a te asemăna unei acadele sau unui pom de Crăciun. Anul acesta mă gândesc să-mi reînnoiesc și să-mi întregesc colecția de pantofi, papuci, sandale, cizme și sneakerși. Îmi primul rând, pe lista mea de dorințe o să pun perechile de cizme, dat fiind faptul că suntem într-un anotimp friguros.  Dacă mă gândesc să port o rochie scurtă cu o nuanță închisă, spre exemplu clasicul negru, alb sau în tonuri mai calde.




                                                    Hot Pink Thigh High Platform High Heel Boots Faux Suede


Așa cum v-am obișnuit, ador cizmele lungi, deoarece îți modelează picioarele și nu par scurtate cum se întâmplă cu botinele. Un alt avantaj al cizmelor lungi  este faptul că poți purta fuste sa rochii scurte fără să pară vulgar. Creezi impresia că porți o rochie decentă deoarece partea de jos până la genunchi este acoperită.
                                                

Uneori, port și tocuri înalte deoarece îmi scoate formele în evidență. Nu este neapărat o regulă, dar cu cât sunt mai înalte, cu atât o fată slabă este mai avantajată. A fost o perioadă în care fetele înalte nu agreau tocurile cât mai mari fiindcă se simțeau complexate.


                                                           

Un alt lucru important atunci când alegem tocurile înalte este exersarea. Să ne cumpărăm o pereche şi să probăm prin casă, dar şi la activităţile zilnice. Vorba aceea repetarea este mama învăţăturii, iar în ceea ce priveşte mersul pe tocuri, avem nevoie de o perioadă de acomodare. Îmi aduc aminte de momentele penibile, prima la banchetul din clasa a 12a când o colegă de a mea a hotărât să poarte o pereche de tocuri înalte, proastă decizie  de altfel. Aveai impresia că se deplasează o raţă. Un alt moment amuzant, care mi-a rămas întipărit în minte este la un eveniment în care o doamnă avea un mers ușor chinuit.




Un alt aspect pe care-l urmăresc atunci când îmi achiziționez cizme sunt cataramele, șnurul și la toate aplicațiile. Detaliile, de cele mai multe ori fac diferența și atunci dacă ne luăm o pereche de cizme care se agață de blugi, colanți sau de ștrampi ne vor pune în dificultate. În măsura în care ne vom concentra pe posibilele rupturi ale textilelor, în loc să privim în față.

                                                    

Materialul din care este conceput, poate fi un element la fel de esențial. Indiferent că optam pentru cizme din piele naturală sau sintetică, ne gândim la raportul calitate-preț. Dacă tot sunt scumpe aceste perechi, măcar să mă țină o lungă perioadă de timp. Investiția să fie una de lungă durată, o pereche de cizme scumpe dar bune.




Cizmele de piele au întâietate deoarece au un aspect plăcut, de lucru nou, chiar dacă sunt folosite o lungă perioadă de timp. Spun acest lucru, deoarece mi s-a întâmpla de câteva ori să mi se scămoșeze o pereche de cizme și arătau destul de uzate, deși le-am cumpărat de puțin timp. Mirosul de cizme din piele  naturală este inconfundabil, în comparație cu mirosul de plastic al cizmelor din piele sintetică.
                                                                  

Acestea sunt perechile de cizme din lista mea de dorințe pe anul 2016. Ca să fiu în ton cu nuanța acestui an, m-am axat pe o întreagă colecție de cizme în această culoare. După o iarnă geroasă și fără zăpadă cum a fost până acum, mă gândesc și la o primăvară mai călduroasă, cu temperaturi ridicate.

Primăvara aceasta îmi propun să port, mai mult perechi de pantofi. Nu de alta, dar așa mă pot bucura de mersul pe tocuri, în timp ce parfumul florilor din parc pe acordurile păsărilor îmi creează o stare de bine. Probabil că acestea sunt motivele pentru care ador primăvara, dincolo de explozia de culori de pe prichindei sau de pe diferite doamne, care-și doresc cu dinadins să iasă în evidență.





Primăvara se spune că este anotimpul începutului, că doar iarna se topește și se risipește, iar ghioceii ies voioși din pământ. Îmi plac pantofii deoarece pot fi purtați cu orice ocazie, fie că mergem la facultate, la serviciu, la birou, în oraș sau la teatru. Pe lângă faptul că sunt extrem de eleganți și ne evidențiază gamba piciorului. Cele mai avantajate fiind sportivele care lucrează diferitele grupe de mușchi și au un corp tonifiat.




Că tot povesteam despre mirosul florilor sau a copacilor înfloriți din parc. Primăvara este despre fundițe, fluturi, vise, frumos, pământ roditor, dragoste și voie bună. Dacă tot ne-am obișnuit cu fundițe în păr, de ce să nu le atașăm și pe pantofi. Astfel de pantofi ne readuc aminte de farmecul copilăriei, de care mulți dintre noi am uitat.



Depinde și de măsura tocului, dacă e mai înalt oferă o altă imagine, dacă sunt mai mici pot fi mai confortabili. O altă problemă cu care mă confrunt este încălțarea pentru prima dată a unor pantofi noi și reușesc să mai fac câte o bășică pe ici pe colo. După ce mă obișnuiesc cu ei și se mai lasă, adică se desprind și se mulează după laba piciorului nostru. Mai grav este atunci când fac bătături de la pantofi, deoarece atunci iau o pauză și port adidași sau balerini.



Acum toate acestea au evoluat și pernițele, cremele pentru picioare au devenit mai accesibile pentru buzunarul fiecărei domnișoare. Mai bine previi decât să tratezi, atunci înainte să port o nouă pereche de papuci dincolo de ritualul zilnic de îngrijire a picioarelor mă dau și cu cremă pe picioare înainte să mă încalț cu aceștia. Pot spune că este un lucru pe care l-am învățat în timp, dacă mă dau cu cremă pe picioare și îmi pun o pereche de pantofi noi, atunci numai am probleme, scap de bătături. Crema acționează asemenea uleiului și atunci alunecă mai bine pe talpa pantofului.



Dincolo de faptul că ne cumpărăm pantofi fără nici o ocazie. Se întâmplă să avem nevoie de o pereche de pantofi, care să se potrivească cu nuanța de la rochia, pe care o cumpărăm cu o anumită ocazie. Fie că vorbim de nunta prietenilor tăi, de ziua unei persoane dragi sau de un eveniment mai deosebit trebuie să îmbinăm culorile. Dacă în restul anului arătăm într-un anumit fel, la aceste evenimente ne pregătim cu multe ore pentru a arăta perfect. Gândește-te la faptul că vedetele nu sunt mereu machiate și aranjate, dar la evenimente se prezintă într-un mod aparte ”ca și scoase din cutie”, vorba bunicii mele.



Ne dorim să arătăm sclipitoare și să ieșim în evidență printr-o vestimentație pe cât de echilibrată, pe atât de elegantă. Să nu pară că suntem îmbrăcate prea pompos, dar nici că am venit la o serbare câmpenească. Să fie un echilibru între nuanțe, accesorii și rochie, ca în viață de altfel pe o parte câștigăm, pe alta pierdem pentru ca lucrurile să fie în balanță.

Hot Pink Strappy Platform High Heels Faux Suede

Ajungem la perioada aceea adolescentină când ne dorim să mergem în club. Îmi aduc aminte cu drag de liceu, atunci când eram la toate balurile de la toate liceele din zona mea, deoarece îmi doream foarte mult să dansez. În trecut am făcut cursuri pentru dansuri sportive și pot spune că mi-a intrat în sânge melodiile latino, ritmurile orientale sau pași de dans executați pentru fiecare stil. Acești pantofi sunt ideali pentru mersul în club, deoarece sunt interesanți, de la acele aplice dintr-un șnur fir la țepi de pe toc. Pot spune că sunt niște pantofi de trecere de stilul clasic, la cel modern.


                                                

Revenind la pantofii pentru birou, că tot este o modă să lucrezi într-o companie multinațională indiferent de studiile pe care le ai. Pantofi lucioși sunt o alegere perfectă, măcar atunci când sunt vizite oficiale și trebuie să ne îmbrăcăm la patru ace. Potriviți și pentru doamnele sau domnișoarele care nu știu să pășească pe tocuri, deoarece cu ajutorul acelei catarame îți poți menține stabilitatea, fără să-ți sară pantoful.

                                                       

După o primăvară înfloritoare sper că din punct de vedere al proiectelor, mă așteaptă o vară toridă, cu temperaturi ridicate și cu multe rochiție, salopete, fuste și pantaloni lungi, îmi scot garderoba din dotare. Sandalele sunt și ele preferatele mele, mai ales vara le port cu mare drag. Uneori le mai port și toamna atunci când sunt invitată la vreo petrecere.

                                                           


Îmi plac sandalele cu cât mai multe catarame, mai ales atunci când ai probleme cu umflarea lor sau cu probleme degenerative. Mă refer la moturile pe care le-am moștenit de la părinți, ce să-i faci nu sunt perfecți, de aceea ne numim OAMENI. Evident că putem să ascundem aceste imperfecțiuni ale degetelor de la picioare cu diferite catarame sau aplicații, fiindcă atenția se îndreaptă către sandale.
  

Să vă spun că o lungă perioadă de timp am urât, ca să zic așa, pantofii decupați deoarece mă operasem la picior și nu-i puteam purta din cauza faptului că atunci când mi se umfla piciorul, de la statul în picioare, mă irita. După mulți ani de zile, m-am decis să port la un eveniment pantofi decupați de atunci port și sandale decupate.

                                                                  


Vă spuneam de multe aplicații sau de sandale decupate în diferite forme, e drept că atunci când piciorul transpiră ne rămâne urma de la acestea. Dar, cred că aceste sandale se potrivesc la mai multe rochii atât la cele scurt, cât și la cele mai lungi. Au și un toc mic potriviți pentru dansurile latino.



                                                              
Sandalele cu platforme cred că se potrivesc cel mai bine cu fuste, pantaloni scurți, salopete sau cu rochii mai scurte. Îi port mai ales atunci când merg la cumpărături, deoarece sunt comozi, au acea platformă și nu mă jenează ceea ce este important. Perechea mea de sandale cu platforme i-am aruncat, așadar în lista mea de dorințe, se află și această pereche roz bombon.


                                                   
 Aceste tip de sandale se potrivesc perfect cu rochii lungi până la genunchi, par comozi, dat fiind faptul că nu sunt înalți și au acea cataramă cu un V, să fie oare de la Viață, Viitor și Vedete. Nu te simț ca un star, dar se potrivesc cu rochii mai decente, fără decolteuri.

                                                             

O pereche  de sandale, asemenea modelului din imagine am văzut asociați cu blugi. Multe domnișoare optează pentru blugi în combinație cu această pereche de sandale, deoarece pot spune că acoperă piciorul până la gleznă și îl aerisește. O alegere potrivită pentru zilele agitate, comozi, îți aerisesc piciorul și drăguți.

                                                               
                 
Deși, perechea aceasta de sandale au aproape același model, din punctul meu de vedere nu se potrivesc  la o vestimentație formată din cămașă și blugi. Dincolo de faptul că par eleganți, tocurile sunt mai înalte. De aceea, personal cred că s-ar potrivi cu o bluză mai lungă sau rochie.



                                                                
O altă pereche de sandale cu multe catarame, care se află pe lista mea de dorințe din acest an sunt aceștia. În primul rând că au acea platformă și atunci poți să pășești cu încredere. Mai apoi, pentru că au o formă interesantă, cu acel model curbat și acel șnur pe mijloc. 

                                                                    

             
Dacă tot se anunță câteva petreceri, nunți și multe evenimente, mă gândesc și la o ținută casual. Astfel că m-am gândit la această pereche de sandale, mi se pare interesant tocul transparent. Perechea este potrivită pentru o sârbă ca la moldova sau pentru alte dansuri de prin Ardeal. Mno  trebuie să mă îmbrac elegant mândrelor.
                                                                 
Poate reușesc să merg anul acesta și la o petrecere, unde se dansează pe melodii latino. Îmi este dor de diferite stiluri de dans, de la standard la latino. Să număr pași de la jive, cha cha, salsa sau să încerc să mă rotesc corect pe Quik-step.

                                                                 

Atunci când vine vorba de petrecerile de anul acesta, mă gândesc și la banchetul pentru absolvirea facultății. Au trecut ani, deși chipul meu a rămas la fel de copilăros. Anul acesta este unul de trecere, la o altă etapă a vieții, pot spune că am învățat multe lucruri în acești trei ani, m-am perfecționat și am încercat să și aplic strategiile de promovare, ca să nu zic că am făcut facultatea degeaba. O astfel de pereche ar fi ideală, la petrecere de absolvire.

Îmi închei lista, mândrelor cu multe perechi de pantofi, sandale și cizme. Voi ce părere aveți despre aceste perechi de pantofi?
Boots

Share This Article:

, ,

CONVERSATION

Translate

Follow Me On Instagram