Caravana Națională Trăiește Inteligent

23:21:00

  
                             
Caravana Trăiește Inteligent cu Dana Săvuică a ajuns și la Brașov, un eveniment de beauty care s-a desfășurat la Hotelul Aro Palace. La acest eveniment au fost prezentate produse de hidratare de la Farmer, Juicy Couture, dar și noile tendințe în materie de modă.


 Am avut ocazia să particip la acest eveniment de beauty, datorită omului de televiziune, politicianului și tenismenei Adela Diaconu. Adela promovează diverse evenimente de fashion și beauty în emisiunea BV 01 ADE. Îi mulțumesc pe această cale pentru invitație, deoarece este important să trăim inteligent și să ne bucurăm de fiecare clipă.

O postare distribuită de Ralucica Blogger (@ralucicablogger) pe
În cadrul acestui eveniment au fost prezentate produsele Farmec, Beauty Help și Meli Melo. Cu această ocazie am câștigat o cremă de corp de la Juicy Couture, o emulsie cu lăptișor de matcă și un lapte nutritiv vitaminizat de la Farmec, o pereche de cercei, o mostră Beauty Help și reduceri de la parteneri.Caravana Națională Trăiește Inteligent a fost un eveniment interesant, emoționant și cu tradiție. Dana Săvuică a fost gazda acestui eveniment și a mărturisit că fata ei a împlinit 18 ani, în ziua în care ea a ajuns la Brașov. Abia aștept să revină caravana și la cât mai multe ediții.

You Might Also Like

0 comentarii

NEWSLETTER

Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Instagram