Nuanța anului 2017 este verdele

22:20:00

Nuanța anului 2017 este verdele. Verdele reprezintă culoarea regnului vegetal și a naturii, regeneratoare care se îmbină perfect cu acest an unu, iar în cazul meu predominată este cifra 9(ziua nașterii+luna nașterii+anul curent), al bilanțului și al schimbării. Schimbările aduse pe plan profesional să fie e bun augur, pentru acest an. 

Verdele este asemenea ciclului natural, de întinerire și de reîmprospătare a ojei, a look-ului și a îmbrăcămintei. Această nuanță sper să aducă speranță, bună dispoziție și un echilibru în ceea ce privește îmbrăcămintea de zi cu zi. O nuanță care să ne oferă încrederea de care avem nevoie.

Mândrelor,
Nuanța predominantă și recomandată de Pantone este nuanța verde a frunzelor de kale și castaniul frunzelor de pădure. Deși, o să port această nuanță pentru că se află în garderoba mea, cred că nuanțele în care ne simțim confortabil sunt cele mai potrivite. Să aveți un an echilibrat pe toate planurile și pe hainele voastre.

You Might Also Like

0 comentarii

NEWSLETTER

Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style.Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Instagram